Leerlingenraad

Notulen leerlingenraad van 8 november 2017

Hallo, ik ben Kyra (groep 8)en ik zit in de leerlingenraad (LLR). In de LLR overleggen we wat we kunnen doen voor de school. lk zit samen met Babs, Fin, Marije, Mikki, Iris, Jasper en Maeve in de LLR. Dit zijn kinderen uit groep vijf, zes, zeven en acht. Maeve is de voorzitter en ik de secretaris.

In de LLR hebben we het dit keer gehad over het schoolplein en wat we daar graag willen. We willen daar graag een pannakooi en een ‘vogelnest’ schommel.
Daar is natuurlijk geld voor nodig en daarom hebben we acties bedacht.
We beginnen met een flessenactie, die we houden van 9 januari tot 30 januari. Voor de flessen zullen twee karren komen die we van de Poiez gaan lenen en ze komen voor de beide hoofdingangen. De komende weken kan iedereen al beginnen met sparen!
We zijn momenteel ook bezig met een kaartactie. Alle kinderen maken een kaart en uit elke groep zal de mooiste kaart worden gekozen. Uiteindelijk zullen we dan acht kaarten hebben die gedrukt worden. De pakjes met kaarten gaan we dan verkopen.

En ik zou nog graag iets willen zeggen over het weggetje in het midden van de parkeerplaats voor school staat vaak een auto geparkeerd. Het is niet fijn om er dan langs te rijden, lopen of te fietsen en het is best gevaarlijk.

Groetjes namens de leerlingenraad, Kyra

 


Notulen leerlingenraad van 4 april 2018

Woensdag 4 april hebben we met de LLR (leerlingenraad) weer een vergadering gehad. Er werd gevraagd of we nog agendapunten hadden en wij uit groep 8 hadden dat er steeds zoveel zand in school ligt!
Als de kinderen naar binnen gaan dan nemen ze allemaal zand mee naar binnen. Dit zand nemen de kinderen mee naar binnen uit de zandbak rondom het klimrek. Het is zelfs zo erg dat de schoonmaaksters bijna niet meer willen komen, omdat er steeds weer heel veel zand op de grond ligt.
Gelukkig hebben we nu een oplossing gevonden in de LLR. Bij elke ingang van school zetten we een bak met borsteltjes en als je dan vieze voeten hebt dan kun je het zand eraf vegen met een borsteltje. Als je het niet eraf veegt en toch met vieze schoenen naar binnen gaat en zand mee naar binnen brengt, mag je de klassendienst overnemen.

Groetjes namens de leerlingenraad, Kyra.

 

Notulen leerlingenraad van 11 juli 2018

We hebben op 11 juli voor de laatste keer leerlingenraad gehad. We hebben gesproken over hoe het dit jaar is gegaan, we zijn allemaal helemaal tevreden. Voor volgend jaar vinden wij het belangrijk dat er gesproken gaat worden over het schoolplein en het werken op het leerplein. Het was heel leuk om in de LLR te zitten en om mee te mogen denken en beslissen over afspraken in school. Meer valt er niet te vertellen, want eigenlijk gaat alles heel goed.

Groetjes namens de leerlingenraad, Kyra